Search found 5 matches

by Crowleytunes
Thu Feb 21, 2019 7:45 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Click & Pops using Audiobus w/ Auria Pro
Replies: 2
Views: 1238

Re: Click & Pops using Audiobus w/ Auria Pro

Thanks for your suggestion. Unfortunately I had tried that. New session, 1 single IAA, no Audio bus. Reset IPad. Re-install the App, check for updates. Issue still remains. Also this is a brand new 3rd gen iPad Pro. It’s as capeable as any iPad can be. And I didn’t have this issue on my much older i...
by Crowleytunes
Thu Feb 21, 2019 7:32 pm
Forum: General Discussion
Topic: Click n Pops with Audiobus
Replies: 3
Views: 1700

Re: Click n Pops with Audiobus

It only happens after an IAA or app used via Audio bus is used. The track starts recording fine with no clicks, but as soon as I perform something they come back. If I however then disable said IAA whilst still recording the click’s disappear.
by Crowleytunes
Thu Feb 21, 2019 7:24 pm
Forum: General Discussion
Topic: Click n Pops with Audiobus
Replies: 3
Views: 1700

Re: Click n Pops with Audiobus

Thanks for responding.

Yes it happens regardless of wether it is plugged into any interface or power, or just freestanding.
And yes, even IAA have the same issue. Though it doesn’t happen in apps such as Garage Band.

I don’t have this issue on my much older iPad mini. So I’m still at a loss.
by Crowleytunes
Wed Feb 20, 2019 1:19 am
Forum: Bug Reports
Topic: Click & Pops using Audiobus w/ Auria Pro
Replies: 2
Views: 1238

Click & Pops using Audiobus w/ Auria Pro

Hi all, Been struggling for a week now to solve this. I am constantly getting clicks and pops in regular intervals on every track I record. I have a new iPad Pro 12’ 2nd Gen, and i’m recording various Apps via Audiobus 3 into Auria Pro. I have set the session to 44.1 to match Audiobus, but regardles...
by Crowleytunes
Tue Feb 19, 2019 2:22 am
Forum: General Discussion
Topic: Click n Pops with Audiobus
Replies: 3
Views: 1700

Click n Pops with Audiobus

Hi all, Been struggling for a week now to solve this. I am constantly getting clicks and pops in regular intervals on every track I record. I have a new iPad Pro 12’ 2nd Gen, and i’m recording various Apps via Audiobus 3 into Auria Pro. I have set the session to 44.1 to match Audiobus, but regardles...