Can’t get channels to output to Master or Sub

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
tourtelot
New Member
Posts: 4
Joined: Mon Dec 10, 2018 12:55 pm

Can’t get channels to output to Master or Sub

Post by tourtelot » Wed Dec 12, 2018 5:21 am

IPad 4, Auria 2.0. Testing so no interface. IPad mic into two channels. Panned hard left and right. Sent to L/R and Sub 1/2. See two channels of active audio but neither the Master or Subs show audio activity. What am I missing here.

Doug
Douglas Tourtelot, CAS
Seattle, WA
Dante Level 2 Certified

Rim
Site Admin
Posts: 8281
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Can’t get channels to output to Master or Sub

Post by Rim » Wed Dec 12, 2018 7:10 am

Are you using headphones, or the built-in speaker? Auria disables the audio output when using the built-in mic and speaker to prevent feedback.

Rim

tourtelot
New Member
Posts: 4
Joined: Mon Dec 10, 2018 12:55 pm

Re: Can’t get channels to output to Master or Sub

Post by tourtelot » Wed Dec 12, 2018 1:21 pm

Hi RIM

Hmmm. Maybe that is it. But I would still expect to see meters move at least in the subs if they were unassigned to L/R output.

I guess I will need to set Auria up with my Grace m108 via USB when I return home.

Thanks.

Doug
Douglas Tourtelot, CAS
Seattle, WA
Dante Level 2 Certified

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests