Bad Audio in Audiobus 3

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
Nyanko
Expert
Posts: 44
Joined: Tue Jun 09, 2015 7:18 pm

Bad Audio in Audiobus 3

Post by Nyanko » Sun Jun 02, 2019 10:51 am

I don't know what's happening but any synth I plug into Auria Pro with audiobus 3 makes them having some weird glitchy sound when played through an audio channel. What could cause this issue? Thanks.

Nyanko
Expert
Posts: 44
Joined: Tue Jun 09, 2015 7:18 pm

Re: Bad Audio in Audiobus 3

Post by Nyanko » Sun Jun 02, 2019 11:10 am

Ok I know what it is. It has nothing to do with Auria proper, it's the damn glitch with iPad Pro 2019 speakers. I am seriously tired of this. They haven't fixed it yet!

Espiegel123
Expert
Posts: 176
Joined: Tue Nov 20, 2018 2:56 pm

Re: Bad Audio in Audiobus 3

Post by Espiegel123 » Mon Jun 03, 2019 7:25 am

Nyanko wrote:
Sun Jun 02, 2019 11:10 am
Ok I know what it is. It has nothing to do with Auria proper, it's the damn glitch with iPad Pro 2019 speakers. I am seriously tired of this. They haven't fixed it yet!
Have you contacted the Audiobus developer?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests